Našička razvojna agencija NARA d.o.o.

Završna konferencija projekta InfoEduNet

U restoranu Bricks održana je završna konferencija projekta InfoEduNet namijenjenog poduzetnicima. Projekt InfoEduNet – mrežom savjetodavnih usluga do povoljnog okruženja za razvoj poduzetništva namijenjen je poduzetnicima u različitim procesima razvoja i poslovanja.

Nositelj projekta je Našička razvojna agencija NARA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge, a ukupna vrijednost projekt je 383.553,01 kuna. Cilj projekta je osigurati stručnu i savjetodavnu podršku sektoru MSP kroz edukacije, savjetovanja i informiranja utjecanjem na rast pozitivnog poslovnog okruženja, jačanja informiranosti i stjecanja novih znanja i vještina poduzetnika ključnih za rast poslovanja i gospodarsku uspješnost. Na završnoj konferenciji okupili su se svi partneri, ali i korisnici projekta, našički poduzetnici.

„Drago mi je da na jednom mjestu možemo prokomentirati poteškoće s kojima se susrećete u poslovanju. Naša razvojna agencija NARA ujedno je i servis za poduzetnike kojima pruža pomoć u izradi poslovnih planova, prijava projekata i slično. U budućem radu, također, imate podršku Grada i NARA-e koja vam je uvijek na raspolaganju. Novi projekt, ujedno nastavak ovoga, uskoro počinje, pa će kroz njega biti pržena i dodatna potpora svim poduzetnicima.” – rekao je gradonačelnik Josip Miletić, zahvalivši direktorici agencije i njenim suradnicima na odličnom radu i završetku hvalevrijednog projekta.

„Danas najavljujemo i početak novog projekta, kao nastavka ovog, u proljeće sljedeće godine. Sa Poduzetnički informacijski pultom nastavljamo uz naše redovne usluge i savjete koje pružamo kao agencija. Ali svakako treba napomenuti da je u projektu InfoEduNet informirano 200 korisnika dok je njih 250 koristilo nefinancijske potpore u vidu savjeta i pomoći prilikom prijave za projekte, pisanju planova i slično.” – rekla je direktorica NARA-e Magdalena Gelenčir Vidaković. Konferencija je završena informativnim predavanjem Borisa Čagalja, voditelja područnog ureda Hrvatske banke za obnovu i razvitak za Slavoniju i Baranju. Čagalj je okupljenim poduzetnicima predstavio novosti u kreditnim linijama za sektor poduzetništva, te najavio, ukoliko za to bude potrebe, dolazak u Našice i dogovaranje savjetovanja.

Na ovoj web stranici koristmo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i analitike koja nam služi za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvaćam Pročitaj više