Našička razvojna agencija NARA d.o.o.

U tijeku energetska obnova zgrade Gradske uprave Našice

Image default

Na Trgu dr. Franje Tuđmana u Našicama, u tijeku je energetska obnova zgrade Gradske uprave financirana sredstvima EU iz europskog fonda za regionalni razvoj. Direktorica našičke razvojne agencije N.A.RA. Magdalena Vidaković Gelenčir rekla je kako su radovi gotovo pri kraju, ostalo je još malo posla oko uređenja unutrašnjeg prostora.

“Tijek radova je bio sljedeći, u ožujku smo potpisali ugovor s izvođačem radova, a predviđeni rok je 9 mjeseci, odnosno, do 12 mjeseca ove godine. Tijekom svih ovih mjeseci obavili su se svi radovi od pripremnih preko promjene stolarije, izmjene krovišta pa sve do uređenja interijera, a sve s ciljem smanjenja potrošnje energije i uvođenja obnovljivih izvora iste kako bi, u konačnici, proračun Grada Našica postigao znatne uštede u tom dijelu.” – izjavila je Magdalena Vidaković Gelenčir i naglasila kako je projekt tekao po planu te da za sada nema nikakvih kašnjenja i nadaju se u roku provesti sve planirane aktivnosti. Nakon obnove slijedi izrada energetskog certifikata koji će pokazati jesu li se ostvarile uštede predviđene projektom.

Na ovoj web stranici koristmo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i analitike koja nam služi za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvaćam Pročitaj više