Našička razvojna agencija NARA d.o.o.

Kako bi Vam pružili što bolje iskustvo na našoj stranici te kako bi ona radila što pravilnije, ova stranica na Vaše računalo sprema malu količinu privremenih podataka u obliku kolačića (eng. cookie). Ukoliko kolačiće obrišete, i dalje ćete moći koristiti ovu stranicu, no određene funkcionalnosti možda neće raditi ispravno. Korištenjem ove stranice Vi pristajete na te uvjete.

Što su to kolačići?

Kolačići su male tekstualne informacije spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koje posjećujete. Obično se koriste u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva tako da se web stranica prilagodi Vašim preferencama. Npr. mogu se spremiti podaci kao odabir jezika, datum posljednjeg posjeta i sl. te Vam stranica prilikom sljedećeg posjeta može prilagoditi svoj sadržaj tako da Vam odmah promijeni jezik na onaj koji ste zadnji koristili ili označi nove vijesti od Vašeg zadnjeg posjeta i slično.

Kolačići također vlasnicima stranica omogućuju praćenje posjećenosti u svrhu poboljšanja performansi stranice i kvalitete sadržaja.

Kako onemogućiti kolačiće?

Vi kao korisnik imate pravo onemogućiti web stranicama da koriste kolačiće na Vašem računalu, ali imajte na umu da mnoge stranice koje budete posjećivali neće pravilno raditi. Onemogućiti kolačiće možete u postavkama Vašeg internetskog preglednika, a kako to napraviti ovisi o pregledniku kojeg koristite.

Na ovoj web stranici koristmo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i analitike koja nam služi za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvaćam Pročitaj više