Našička razvojna agencija NARA d.o.o.

Dan Osječko-baranjske županije i manifestacija ” 10 godina OBŽ kroz europske projekte”

U prostoru Gospodarskog centra Osijek 2. lipnja  obilježili smo Dan Osječko-baranjske županije. Tim je povodom održana svečana sjednica Županijske skupštine. Obilježavanju je prisustvovao i premijer Andrej Plenković uz župana Ivana Anušića, kao i brojni visoki državni, županijski i lokalni dužnosnici. Sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija održana je u četvrtak 1. lipnja u istom prostoru.

U sklopu proslave Našička razvojna agencija Nara d.o.o. sudjelovala je 1. i 2. lipnja 2023. godine na manifestaciji “10 godina OBŽ kroz europske projekte” u organizaciji Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije, gdje je prezentirala projekte ispred Grada Našica i Našičke razvojne agencije. Vrijedi istaknuti da je Grad Našice na manifestaciji prepoznat kao jedan od gradova koji je iz europskih fondova povukao najviše sredstava. Kao agencija u vlasništvu Grada Našica ponosni smo na tu činjenicu te naše sudjelovanje u gotovo svakom projektu na području našeg grada. Kako se na istom mjestu skupio velik broj razvojnih agencija, lokalnih i regionalnih samouprava te tvrtki održan je velik broj sastanaka i konzultacija, razmjena informacija i dogovaranja suradnji.

Samu manifestaciju je organizirala Županijska razvojna agencija Osječkobaranjske županije s kojom tvrtka NARA d.o.o. ima dugogodišnje partnerstvo i suradnju te smo i ovom prilikom dogovarali buduće poslovne korake i međusobnu suradnju. Treba istaknuti da je na svečanoj sjednici proglašen i dobitnik Godišnje nagrade Osječko-baranjske županije u području gospodarstva. To je našička tvrtka Nexe d.d. za proizvodnju građevinskih materijala. Nagradu je primio član Uprave Nexe d.d. Josip Ergović. Čestitke !

Na ovoj web stranici koristmo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i analitike koja nam služi za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvaćam Pročitaj više